Ανακοινώνουμε την ανάθεση κατασκευής του νέου website της γνωστής γερμανικής σειράς προϊόντων περιποίησης και καθαρισμού EUBOS. Η νέα κατασκευή θα βασιστεί στο νέο αναβαθμισμένο concept της μητρικής εταιρίας με ανανέωση προϊόντων και μηχανισμών πλοήγησης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και η σημερινή ιστοσελίδα είχε κατασκευαστεί το 2014 από την ontop.gr internet marketing service.. 

Κατασκευή ιστοσελίδας για το νέο κινέζικο εστιατόριο Cockatoo στην Σαντορίνη. Το Cockatoo αποτελεί το 4ο ασιατικό εστιατόριο της ιδίας επιχείρισης, της οποίας, όπως και στα άλλα 3, η κατασκευή της ιστοσελίδας ανατέθηκε στην Ontop Internet Marketing. Σχεδιασμός custom template, basic seo, social media strategy, κείμενα και upcoming video απαρτίζουν την διαδικτυακή παρουσίαση του Cockatoo. 

Την φωτογράφιση έκανε ο καταξιωμένος φωτογράφος Αντώνης Ελευθεράκης. 

Ολοκληρώθηκε η νέα παρουσίαση των προϊόντων περιποίησης Helenvita για λογαριασμό του ομίλου Pharmex A.E. Η νέα παρουσίαση σχεδιάστηκε tailor made από το μηδέν και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας βασίστηκε στο CMS joomla. Συνδυασμοί κατηγοριοποίησης, άψογος responsive σχεδιασμός και η φιλοξενία διαφορετικών ( εικαστικά ) σειρών αποτέλεσαν μερικές από τις προκλήσεις του συγκεκριμένου project. H σωστή μελέτη και η άψογη συνεργασία με το τμήμα marketing της Pharmex Α.Ε. έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εξατομικευμένος σχεδιασμός ιστοσελίδας υψηλής αισθητικής για λογαριασμό των Arota Exclusive Villas του ομίλου DE_NAXiA. Minimal σχεδιασμός, με πρόβλεψη απεικόνισης ακόμη και για 4Κ οθόνες. Η υποστήριξη του online booking παρέχετε από την Web Hotelier και η φωτογράφιση έχει γίνει απο τον καταξιωμένο φωτογράφο Τρύφων Γεωργόπουλο. To project υποστηρίζεται από την ontop.gr και σε CPC διαφήμιση και γενικότερα internet marketing.

Παραγωγή promo video για χρήση στο internet και τα social media.

Σύντομο video ( κάτω από 30" ) με πραγματικές λήψεις, στο νησί της Σαντορίνης για λογαριασμό του Brand Helenvita και της σειράς Anti Hair Loss

Νέα ιστοσελίδα για το ιστορικό ταξιδιωτικό γραφείο Bellonias Travel. Tailor made σχεδιασμός, 100% responsive μέσω bootstrap grid. Βασισμένο σε joomla CMS με custom made booking engine full managed components. Απλός σχεδιασμός, φιλικός στον χρήστη, εύκολη πλοήγηση, εύκολη ολοκλήρωση κράτησης σε 2 βήματα. Software made in Santorini!

www.bellonias.com

Παραγωγή promo video για χρήση στο internet και τα social media.

Σύντομο video ( κάτω από 30" ) με πραγματικές λήψεις, στο νησί της Σαντορίνης για λογαριασμό του Brand Helenvita και της σειράς Baby

Αλυσίδα ασιατικών εστιατορίων με έδρα την Σαντορίνη ανάθεσε στην ontop.gr την κατασκευή της ιστοσελίδας του 4ου εστιατορίου τους Cockatoo Restaurant στα Φηρά Σαντορίνης. Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά στο τελεφερίκ, στο σημείο που βρισκόταν το παλαιό China Restaurant. H ontop.gr έχει αναλάβει την υποστήριξη των social media αλλά και την παραγωγή corporate video. To φωτογραφικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι δουλειά του καταξιωμένου φωτογράφου Αντώνη Ελευθεράκη.

Website ( soon online )

Facebook Page

Ολοκληρώθηκε το νέο online booking σύστημα για λογαριασμό του οινοτουριστικού κέντρου στο Santo Wines. 

To νέο σύστημα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε 100% από την ontop.gr και ο σκοπός του είναι να εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον πλανήτη που θέλουν να κάνουν reserve μια θέση για wine tasting ή φαγητό στο οινοτουριστικό τμήμα του Santo Wines. 

Πρόκειται για custom component προσαρμοσμένο στο CMS joomla με δυνατότητες διαχείρισης από το προσωπικό του συγκεκριμένου τμήματος. 

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ιστοσελίδας www.marvaritsuites.com. Εξατομικευμένος ( tailor made ) σχεδιασμός γραφικών, σχεδιασμός logo, facebook page lifting, συγγραφή κειμένων και basic seo setup. H νέα κατασκευή βασίστικέ στο CMS joomla. 

Ολοκληρώθηκε to light lifting για το website του κρητικού φούρνου "Ερωτόκριτος" στην Σαντορίνη.Ολοκληρώθηκε to light lifting για το website του κρητικού φούρνου "Ερωτόκριτος" στην Σαντορίνη.

Ο επανασχεδιασμός περιλαμβάνει:

  • Διορθώσεις στην πλοήγησή του menu και σε κινητές συσκευές
  • Προσθήκη αγγλικής γλώσσας
  • Αναβάθμιση σε latest version Joomla CMS
  • Βελτιώσεις απεικόνισης σε κινητές συσκευές
  • SEO boost
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Social Media Marketing

"Στηρίζουμε και στηριζόμαστε από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σαντορίνης"