Τι είναι:
Η συνεχή διαδικασία παρακολούθησης και εργασιών που στοχεύουν στην βελτίωση της θέσης κατάταξης στα αποτελέσματα των διαδικτυακών αναζητήσεων.

Πως υλοποιείται:
Κατόπιν (ανά περίπτωση) μελέτης, ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα και διαδικασίες. Στείλτε μας την ιστοσελίδας σας και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για συγκεκριμένα βήματα βελτίωσης.

Πόσο κοστίζει:
Πρόκειται για υπηρεσία που παράγεται με ανθρωποώρες και η τιμή της διαμορφώνεται ανάλογα τις ανάγκες κάθε πελάτη και την δημοφιληκότητα των λέξεων κλειδιών που τον ενδιαφέρουν. Η προώθηση ιστοσελίδων στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων είναι ενέργεια που απoτελείται από εφ' άπαξ εργασίες αλλά και συνεχή παρακολούθηση. Για εξατομικευμένες εργασίες η τιμή καθορίζεται μετά το interview με τον πελάτη.

Σε πια θέση θα βρεθεί η ιστοσελίδα μου;
Την θέση κατάταξης δεν μπορεί να την εγγυηθεί κανείς, οι εργασίες κάποιου έμπειρου SEO Manager σίγουρα θα βελτιώσουν την θέση κατάταξης και θα αυξήσουν την επισκεψημότητα της ιστοσελίδας άρα και τα request.

Τι θα πρέπει να προσέξω στην επιλογή SEO συνεργάτη;
Την αξιολόγηση του σωστού συνεργάτη συνθέτει κυρίως η εμπειρία και το αποδεδειγμένο έργο του και στην χώρα μας την δεδομένη χρονική στιγμή ο αριθμός εξειδικευμένων online managers είναι περιορισμένος.